Bildår 2011 - December







Bildår 2011 - Oktober






Bildår 2011 - September







Bildår 2011 - Augusti







Bildår 2011 - Juli






Bildår 2011 - Juni











Bildår 2011 - Maj






Bildår 2011 - April










Bildår 2011 - Mars







Bildår 2011 - Februari









Bildår 2011 - Januari

Nu är det snart år 2012. Så nu kommer de komma ut inlägg med bilder från varje månad i 2011, favorit bilder och bilder som väcker minnen :D Ända till klockan 00:00 så kommer det komma ut bilder, så håll utkik!







Sing a song


Mer bilder från idag får ni imorgon, nu ska jag till grannarna och fira nyår! ;) Ikväll kommer det komma ut massa på bloggen, så håll utkik ...



Big boy

Go kväll alla läsare! :) 

Imorse när jag kom till stallet och skulle ta ut hästarna så stod det ett litet paket utanför Bellmans box! :D Det innehöll en megasöt grimma från världens bästa Ida! Tack så jättemycket! 

Efter att jag & mamma tagit ut hästarna åkte vi hem och åt frukost. Sen fixade jag lite hemma för att sedan åka tillbaka till stallet och började med att prova grimman. Den var på gränsen till för liten, men den funkar :) Vad tycker ni - blev han söt? ;)



Sen tog jag in honom och borstade och selade honom och sen gav vi oss iväg på en liten körtur. Körde upp på en väg som vi aldrig varit på förut, eller ja, inte hela den vägen i alla fall. Bellman var lite spänd i början då det fanns massa saker han inte sett förut där. Superläskiga kor och fåglar, läskigt staket och massa konstiga saker. Men efter ett tag började han slappna av och sen var det inga problem ;) 

Torleif (min kamera) fick följa med på turen idag, så idag får ni för en gångs skull bilder med bra kvalité! :D





Sen började jag och Camilla fixa med hagen igen. Men fick avbryta rätt snabbt då jag var tvungen att åka hem. Lite senare så åkte jag och mamma och handlade. Passade då på att svänga in på Hööks så jag fick titta runt lite. Fick med mig lite hem ;)


Hästgodis, vantar, hjälmreflex, armband

Sen åkte jag hem och åt. För att sedan fara iväg till stallet igen. Camilla ringde och sa att Bellman hade rymt, gått in i stallet och ätit havre och en hel del torrbetfor pellets. Kan säga att jag vart jäkligt rädd, alldeles darrig och spyfärdig. Så vi åkte till stallet, han var dock pigg och glad - precis som vanligt, men var ändå orolig. Betforn sväller ju och vi visste inte hur mycket han fått i sig, så vi gick lite med honom och jag var helt skakig och kändes som jag skulle spy hela tiden haha. Men mamma ringde några och sen ringde jag även Strömsholms jourmottagning. Hon på Strömsholm sa att hon inte trodde det var någon fara då hästarna klara mer än vad de flesta tror och om han fortfarande var så pass pigg, men att vi skulle hålla koll på honom under natten. 

Camilla har precis varit där och tittat till honom och då var han lika pigg. Han hade även bajsat och magen lät som vanligt. Skönt säger jag! Blev himmla orolig där ett tag! Men vi åker och tittar till honom igen om några timmar. Hoppas allt är bra då med ..

Hoppas ni haft en bra dag :) 


I'll go wherever you will go, [ Linn Olsson & Winnetoo ] ♥


Är inne i en lite "film-skapar period" så gjorde en till Linn idag, bara för att hon är så grym! :) 



Sunrise

Igår så åkte jag till stallet på morgonen och släppte ut hästarna. Passade även på att rida och så direkt. Med Loke red jag iväg till ett gärde och dressyra lite. Loke var lite stark och jag red som en kratta så gick väl inte så jättebra direkt. Men helt okej, i galoppen var han superfin! :)  Sen busade vi lite påvägen hem. Hoppade över ett litet träd som ramlat och racegaloppade - superkul!






Sen tränade jag Bellman lite. Gick upp till grusplan och jobbade lite i lina. Han var superduktig! :D Kom till och med på inkallning flera gånger!

Idag fick Bellmam vila igen. Camilla och jag fixade lite med en hage och sen var jag tvungen att åka hem. Skulle egentligen till Marieberg och Hööks och kolla rean, men mamma började må illa :( 





Dötyst på denna front

La ut en till annons om delfodervärrd på hastnet nu, vet att det nog är svårt att hitta nu under vintern, men iaf, sen kanske inte ja formulerat mig så bra, men här en en liten screenshot av annonsen.
själv tycker ja detta inte är jätte kul, men samtidigt måste ja se till hästens bästa han måste få röra på sig mer! + att ja behöver lite hjälp med det ekonomiska!





Annonsen borde ni finna här!

I´m bad

JA sååå sjukt dålig uppadering från min skriva, för ja vet verkligen inte vad ja ska skriva om :( och får inga förslag heller för den delen :P

MEn iaf Som Emma har skrivit så vart det min årliga ridtur på julaftonsmorgonen <3 vilket var mysigt, Loke var sjukt taggad och tyckte det var kul att få komma ut ;)

Sen så igår så red jag ut men Emma och ida som körde, red barbacka då med, Loke skötte sig ganksa bra, var en gång han abra ångade på och sket i mig, men fick ryta till lite så gick det bättre sen, han var sjukt övertaggad den här gången med, kändes som att sitta lite på en tickande bomb xD

Men han skötte sig för det mesta bra och lyssnade helt okej!

Så det är vad ja gjort med min häst xD Idag får han vila!





What happend.

Igår vart det en rätt lång uteritt med Ida och Bellman. Loke var pigg och glad, men lyssnade ändå jättebra! :) Bellman var också pigg, förutom en lite avramling så gick det jättebra med han också ;) Vi var ute i runt 1,5 timme och båda hästarna var rätt trötta - men nöjda när vi kom hem igen!



Idag blev det en körtur tillsamans med andra syrran och Camilla & Loke :) Hade varit storm kvällen/natten innan så låg träd överallt men som tur var var det bara ett litet träd (som gick att köra över) där vi körde :) Var en mysig runda med pigga hästar. Lite bravader på slutet när Camilla gasade om Bellman i full galopp och han blir helt till sig och kickar en massa haha xD (se film.)








My christmas gifts 2011



- Kofta
- Addidas tröja
- Prenumeration
- Äkta Converse
- Pengar
- Sängsben
- Extern Hårddisk
- Körpisk

Mycket nöjd! :D


GOD JUL !

Nu är det julafton och jag och Camilla har varit ute och julridit! :D 
Var jätte mysigt och hästarna var pigga och glada. 

Det var lite bilder tagna, så nu har jag fixat en ny juldesign, kan ni inte se den så tryck på F5! ;)








Soon its christmas

Om några timmar är det julafton :D Längtar massa, framför allt till julritten jag och Camilla ska göra på morgonen. Kommer bli så mysigt! :love: 

Vad har ni önskat er i julklapp? :)

Här får ni lite julbilder som syrran knäppte på mig och Bellman häromdan!





Snow forest

Igår var jag ute och promenerade med Bellman och Milton (min voffsing) fick även följa med. Var mysigt att bara strosa runt i snön i skogen! :) Milton är rätt rädd för hästar, men det gick bra ändå. Bellman var väldigt intresserad av honom och försökte även bita honom en gång haha, men sen skötte han sig ;) Band fast Milton en sväng och sprang lite fram och tillbaka och busade med Bellman, roligt roligt!


Hel kassa mobilbilder ...

Idag fick Bellman vila. Skulle egentligen ridit Loke, men hann tyvärr inte :( Men var där förut och mockade samt gav de lite hö så de klarar sig tills Camilla kommer och tar in de ikväll.


Proud

Så nöjd över pållarna idag, det skötte sig suuperfint!
Vart rätt sent innan jag kom ut till stallet, pappa och jag var ute och julshoppade det sista - så jag bestämde mig för att Bellman fick följa med som handhäst istället för att jag skulle ta de var för sig. Så jag gjorde iordning de och sen bar det iväg. 

Båda hästarna var jättepigga och glada över att få komma ut, trots att det var väldigt mörkt! Jag testade även att galoppera idag och det gick superbra! :) Provade det en annan gång förut, men Bellman vart för taggad vilket gjorde Loke taggad och det var lite mycket att hålla koll på två taggade hästar hehe. Men idag gick det jättebra, Bellman taggade inte på så mycket utan travade bara med vilket gjorde att jag kunde fokusera på Loke. När jag red hemåt tog jag en sista galopp och lät Loke gå på lite snabbare, ville se om Bellman la sig i galopp då också, vilket han gjorde lillakillen. Så stolt över de för att de forsatte lyssna och det bara funkade så bra!

Med mina två favvokillar galopperade vi i snön i mörkret, båda hästarna hade öronen spetsade framåt och jag ett leende på läpparna, underbart :love:



Christmas

Nu har jag JULLOV!
Åh så härligt och skönt och underbart och fantastiskt åh ... ja, äntligen! :D

Har vart en väldigt onyttig men rolig dag med mina vänner idag. Såklart var ju skolan inblandad, har simmat och spelat fotboll, kollat på avslutning och fått betyg. Men vännerna gjorde dagen hihi! :) Kommer sakna de nu, men 3 veckor går snabbt så får snart träffa de igen ;) 



Sen drog jag till Marieberg. Köpte en julklapp till Camilla och sen köpte jag en tröja till mig själv på rean. 

Imorgon så ska jag rida Loke. Blir en uteritt och det ska bli helmys, läängtar! Sen har jag även planerat att gå en promenad med Bellman. Får se hur det blir med den saken :) 

Nu ska jag dock sova, vi hörs imorgon ;)

Snow ♥

Ja idag vart det en lite lagom uteritt i kanske 1,5 timme elr så, Jag red bort till skogen runt klätterbackarna som jag kallar det, gick bra Loke lyssnade fint red ju ganska kravlöst och lullade mest runt med radion i ena örat xD

Loke var dunder super mega pigg, och gjorde typ krumelurer och studs och gud vet vad hela tiden xD plus att han vart överlycklig för att få ta ett litet skutt i skogen med xD

Men annars var han fin, jobbade honom en liten bit första traven och då var han fin och lyssnade super med öronen spetsade frammåt ;P

Sen när ja red tillbaka och fixade iordning honom så hade han damp kunde inte stå still det var helt omöjligt höll på att bli galen på honom när ja skulle försöka få av lindorna och allt annat tjafs på benen xD

men men detta var min stalldag idag, helt okej faktiskt!

Fina mobilbilder/film <3 från idag xD












Grymt fint!

Sjuuukt fint pannband som jag inte skulle tacka nej till ...
Kostar ca 1.519 kr och kan köpas HÄR!



Don´t want this!

Ja kolla länken och hör av er om ni är intresserade xD
http://www.blocket.se/vi/37802061.htm


Detta är inget ja vill överhuvudtaget, men ja måste just nu, och känns bra då han ändå är kvar hos mig och ja är hos han nästa varje dag oxå, men han kommer få bli motionerad mer vilket verkligen behövs!

Dumma motivation att bara totalt försvinna!!

detta är en av andledningarna till varför jag inte uppdaterar så mkt, jag har ingen motivation till varken hästen elr livet just nu, och har då inget att skriva om här!

Hoppas ni står ut!



And im not going to lose this fight

Oj oj vad dåligt jag uppdaterat. Har varit jääättemycket i skolan nu och jag är sjukttrött på den desutom - så har varit helt slut när jag kommit hem från skolan och stallet, vilket gjort att bloggen kommit i kläm. Så är det ibland, men nu är det bara en dag kvar i skolan och sen är det jullov, så förhoppningsvis blir det bättre uppdatering då! :)

Onsdags: Red först ut på Loke med Bellman som handhäst. Det gick helt okej, men Bellman var inte riktigt med på noterna och tyckte inte det var så kul att behöva gå lite bakom Loke, så när jag ridit en bit så lät jag honom gå lite före istället. Då vart det mer fart i grabben och han tyckte det var roligare ;) Loke var helt sjuukt taggad och pigg, så sen red jag tillbaka till stallet och släppte lös Bellman i hagen och red Loke lite i hagen. Han var superfin! Trots att han var pigg lyssnade han jättebra, går inte att galoppera i hagen så jag gick sedan upp (utan Bell) på skogsvägen igen och tog lite galopp vilket gick super det med. 

Torsdags: Tömkörde först Bellman lite. Vilket gick helt okej, varken bra eller dåligt. Sen när jag var klar med han så hade jag en timme innan mamma skulle komma och hämta mig, så jag smsade Camilla lite snabbt och frågade om jag skulle rida Loke. Sagt och gjort så tog jag in honom och red samma sväng som dagen innan - fast barbacka. Red först lite i hagen och sen ut på skogsvägen. I hagen var han rätt fin, inte riktigt lika fin som på onsdagen, men kan ju bero på att jag inte har så bra balans barbacka = kan inte rida ihop honom lika bra haha. Sen på skogsvägen så var han så söt. Jag travade lite där, gjorde skänkelvikningar och allt sånt vanligt. Sen när jag vände och skulle tillbaka satt jag och funderade om jag skulle galoppera eller inte. Han var taggad och pigg och jag har ju som jag skrev inte så jättebra balans barbacka, men jag bestämde mig tillslut för att ta en liten galopp och han galopperade så lugnt och fint. Verkligen tog det försiktigt - precis som om han hade läst mina tankar :) 

Fredags: Bellman vilade.

Lördags: Jag red Loke & Kajsa (min lillasyrra) red Bellman så gav vi oss ut i skogen en sväng. Det gick superbra! Bellman är så trygg och duktig att jag inte änns tvekade på att låta henne rida själv när jag red också, varken Ida eller Kajsa kan ju inte så jättemycket ännu - men det gick så bra! Vi tog även ett litet skutt i skogen, vilket Bellman tyckte var väldigt roligt och kickade lite - vilket gjorde att Kajsa flög av. Men det gick bra och hon satt upp och hoppade igen utan problem :) Loke skötte sig bra han också, förutom lite studs och krumelurer när Bellman var före haha. Taggad häst <3
Sen drog ju jag hem till Ida och julbakade med henne och Camilla, sov även över det. Roligaste helgen på ett tag med världens bästa tjejer! :D

Söndags: Idag följde Ida med och så tog vi en körtur. Vi körde den vägen jag brukar ta, men idag följde vi den mycket längre. Bellman var jättepigg och tyckte det var superkul. Han låg och väntade på att jag skulle be honom att trava så han kunde flyga iväg i racetrav. Vi racade även lite extra på en väg och då kom det lite kickar och studs från han sida haha. Det var perfekt mysigt underlag med, snötäckt grusväg - underbart!




Dagens träningspass med B gick åt skogen och det känns som vi är på tillbaka på ruta ett med det igen. Suck, aja. Det är bara att gå vidare och börja träna igen!

Vi hörs bästa bloggläsare, jag hoppas ni hänger kvar trots att uppdateringen varit sådär :) 


Lussebak

Sitter just nu hemma hos Ida just nu, och väntar in Emma, vi ska baka lite allt möljigt idag :D pepparkaks hus, pepparkakor, och lussebullar :D'

Så det blir en riktigt tjej kväll, kommer bli mys framför tvn ikväll med kan jag tro, men ingen lugn stund för det, vi måste avbryta vårt mysiga runt kl21 då ska vi släppa in hästarna, vilket ja absolut inte är sugen på hahhaha

Ja har funderat väldigt mkt på om jag ska skaffa en delfodervärd till Loke, då ja behöver lite mer hjälp, och lite ekonomisk hjhälp med för den delen, får ju hjälp av Emma två dagar i veckan, men skulle behöva lite mer.
så funderar på att lägga ut annons om det, men har inte bestämt mig än, känner mig lite elak, och orligt samtidigt hahha xD

ajaj nu ska jag vara social här, ska börja på pepparkaks huset nu Vi hörs, kanske blir en del bilder med :P


Skogshästarna ♥






Mobilbilder från när jag lussade förut



Awesome day

Ja dagen började lite tidigt med all släppa ut hästarna, halaka sig hem igen för att äta lite frukost sen halka sig tillbaka till stallet för att mocka och fixa iordning, sen kom Bellmans ägare Ida för att hälsa på en snabbis, och tror både Loke och Bellman uppskattade att hon kom hahah xD och hoppas hon tyckte han hade det bra, det verkade som det iaf :)

Sen så tog ja faktiskt mig i kragen och red lite, men bara lite hahha Red upp bakom skogshagen på flodbanken som ja kallar den och galopperade  lite hoppade även två små små stockar där, vilket verkligen uppskattades av herrn xD

Han var även sååå sjukt dunder dunder pigg, och kunde knappt hålla sig i skinnet när ja la till skänkeln hahha xD utan  hoppade och for, bockade som en liten blådåre xD och tyckte livet var underbart roligt hahah 

Efter det drog ja hem och byte om och åkte in till stan för att träffa bästaste Ida :D wiie äntligen!!!
vi drog till hennes göööör snygga lgh och fixade lite där :D skrattade väl mest men men hahaha 

sen vart det hem dumpa av bilen sen vidare med Emmas mamma till Norrbyås kyrka för att kolla när Emma gick Luciatåg :D glögg o pepparkakor <3 xD

och nu sitter jag här och har nyss råkat få fyr på en popcornpåse hahahahha såå fick göra en ny BAJS!! 
så nu ska jag väl bara hålla mig på mitt rum så ja inte eldar upp nåt annat xD hahah




Glad Lucia allihop!


Hoppas ni alla får en bra Lucia och att ni får äta massa Lussekatter och pepparkakor :D 
Själv ska jag först fira i skolan, sen ska jag gå luciatåg med konfirmationen - först efter det blir det att åka till stallet. Så uppdateringen lär inte bli på topp idag, men uppdaterar så fort jag kan :) 


Motivationen nere

Ja min motivation är sjuuuukt nere nu, har inte gjort nåt med Loke sen den 4 dec xD såå jaa det är ju ett tag sen!!
min motiovation är helt borta, såå tråkigt att göra nåt med hästen själv, finns det nåt tråkigare liksom xD jaja får väl försöka ta mig i kragen snart!

och jag är absolut inte en sån människa som tar in hästen för att bara borsta och gossa, då får han hellre gå i hagen xD 

och jag får även DAMP på alla som bara - Åhh varför har du skor på din häst, bättre barfota bla bla, varför rider du på bett, bättre utan, och varför har du skydd, och varför rider du med skarpt bett och sporrar??
ASSÅ kan inte alla bara skita i vad andra vill använda på sin häst, det är deras problem, vill dom ha det så och rida på det, ja men herregud LÅT DOM RIDA SÅÅ!! vad är problemet?? 

Ja blir så galen, sen är ju ja den som är minst pjåkig med min häst, det är ju inte så att dom dör om man råkar dra dom lite i munnen  eller har skor, och dom som "töntar" med att EX oj min häst snubbla och slog i mulen i marken, tyckte sååå synd om h*n då och ojojojojojoj, jaaa det är väl tråkigt men dom överlever! åh blir såå trött när folk är lite för väl pjåkiga med sina hästar hahah xD sen är det ju absolut inte kul när dom skadar sig elr råkar ut för en olycka men man behöver ju inte överdriva!!

jaja detta är mina åsikter såå, men det är lite så sköt er själva och skit i andra till viss del!!

nu har ja skrivit av mig pyttelite av min ilska hhahaha så nu ska jag tråka resten av kvällen!



Raise your glass.

Idag hade vi kort dag i skolan, slutade kvart över 12 :)
Jag tog bussen direkt till stallet och fixade klart allt där. Sen tog jag in Bellis och fixade iordning honom för en körtur. Kunde inte riktigt bestämma mig vart jag skulle köra, är ju is överallt typ nu :/ Men tillslut bestämde jag mig för att ta rundan runt Almbro. 
Bellman skötte sig jättebra och verkade helnöjd med att få komma ut framför vagnen - var ju ett tag sen. Tränade mycket på att han skulle var kvick både bakåt och framåt för min röst. Vilket gick fint :) Han vart lite rädd för ett buss som kom ur en sväng så han drog ut lite på ett gärde, men jag hoppade ur vagnen och gick fram till honom när bussen åkte förbi, och då vart han lugn igen. Sen fortsatte turen utan problem ;) 

Så vart en rätt lugn tur, då det mesta av vägen var asfalt - men det var helmys :) 



Mobilbilder


Veckans schema - v. 50

MÅNDAG
Bellman:
Körtur

TISDAG
Bellman:
Vila

ONSDAG
Loke:
Uteritt
Bellman: Följer med som handhäst/jobb från marken

TORSDAG
Bellman:
Jobb från marken/tömkörning

FREDAG
Bellman:
Vila

LÖRDAG
Loke:
Uteritt
Bellman: Körtur

SÖNDAG
Bellman:
Ridning



This might be good

Igår så började jag och mamma med att åka och shoppa lite. Vi åkte till blandannat hööks där jag köpte allting som stod på listan jag la ut, hihi ^^

Sen åkte vi hem och hämtade upp mina småsytrar och så körde hon oss till stallet, väl där så red jag Loke & de Bellman.

Loke var fin! Han har stått några dagar nu så han var rätt pigg, men han lyssnade ändå super! Red bara runt lite allmänt på ett gärde, skänkelvikningar, tempoväxlingar osv. Galoppen var han nog finast i faktiskt, han var pigg men galopperade ändå så lugnt och i fin form - verkligen lyssnade 100% på mig! :)

Det gick bra för mina småsyrror med Bellman också! Han skötte sig jättebra och verkade tycka det var superkul att få komma ut på ett gärde! Han var pigg, men han såg ändå ut att lyssna bra ;) Kajsa & Ida fick även testa att ta den första galoppen på honom idag, bara några steg medans jag sprang bredvid. Vilket gick jättebra! Han är ju inte så vältränad en och de rider ju inte så jättebra, så vi väntar med att galoppera ett tag nu - de fick bara testa lite igår :)

Tyvärr så hade det börja skymma och det småregnade lite när vi red, så bilderna blev kassa :(







Idag så åkte jag till stallet tidigt för att släppa ut pållarna och sen mockade jag och fixade för att sedan hämta Bellman igen och träna lite. Släppte honom lös i hagen igen, för att se om han ville busa som sist. Men han visade ganska snabbt att han inte var på humör. Så vi tränade lite i linan och sen mös vi lite, vilket verkade uppskattas av herrn :love: Sen kom Camilla så plockade vi ner en hage och sen åkte vi och köpte hö. Efter det drog jag på scoutavslutning som min lillasyrra var med på :) 

Förhoppningsvis mer update imorn, då blir det en körtur med bästa ponnyn!


Time to went on a trip


Boots - 99 :-
Termoleggins - 129 :-
Ullstrumpor - 99 :-
Lite saker jag ska titta på när jag åker till Hööks nästa gång ;) (förhoppningsvis imorgon .. ) 



Trying not to love u, only makes me love u more <3

Uppdateringen har verkligen varit i botten den här veckan tyvärr. Men så kan det vara ibland, jag har mycket i skolan nu innan jul och Camilla har varit sjuk, så vi får väl skylla på det ;) 

I måndags .. vilade Bellman - åkte bara dit snabbt och mockade och fixade.
I tisdags .. var hovslagaren där och vinterskodde hästarna. Så nu har de fått nya dojjor med broddar och snösulor :) Bellman fick vila idag också.

I onsdags .. var det alldeles vitt på marken! Snacka om att vi tajma vinterskoningen av hästarna haha ;) Det vart en uteritt i den första vintersnön med båda hästarna :) Red Loke & Bellman fick följa med som handhäst. Red till en annan väg som är en bit bort idag, vilket gick superbra! Nästan bättre än sist då Bellman verkade förstå bättre vad det hela gick ut på ;) Han höll sig en bit ifrån Loke och en liten bit bak och försökte inte tagga Loke så mycket ändå! Båda hästarna var väldigt glada över att få komma ut! :D



Igår .. tog jag ut Bellman i lilla hagen och till en början släppte jag honom lös. Tusan vad han busade! haha så sött :D Bockade och sparkade bakut och verkligen försökte få mig att busa med honom, fast jag orkade ju inte springa så mycket haha. Värsta flash traven fick han till när jag sprang med honom också, höga benlygt, krökt nacke och en riktig arabsvans ;) Hade det inte varit så mörkt ute hade jag lätt filmat så ni fick se! När vi busat en stund så knäppte jag på grimskaftet och jobbade honom lite i lina - det satt äntligen som en smäck och han förstod precis vad jag menade när jag bad honom gå ut på volt, så skönt! Så han fick gå några varv i lina och sen avslutade vi för dagen, båda väldigt nöjda tror jag ;)

Idag .. fick Bellman vila igen :) 

Imorgon .. Ska förmodligen mina småsyrror med och rida Bellman och det kommer nog också fota mig och Loke, så det lär bli lite nya bilder imorgon :D 

Vi hörs!

DISS

Dessa stövlar får en stor fet DISS av mig, gryymt fula och bara eewwuu över dom xD

sen kostar dom på det 1311 kr, vem sjutton betalar det för dom haha ett skämt xD





Men vill man köpa dom finns dom på http://www.horze.se/Countryst%C3%B6vlar/38202,sv_SE,pd.html?dwvar_38202_color=BR&start=34&cgid=footwear

Veckans schema - v. 49

MÅNDAG
Bellman:
Vila/jobb från marken i gräshagen

TISDAG
Bellman: Vila - Hovslagaren kommer!

ONSDAG
Loke:
Uteritt
Bellman: Följer med som handhäst

TORSDAG
Bellman: Jobb från marken

FREDAG
Bellman:
Vila

LÖRDAG
Loke:
Uteritt/dressyr
Bellman: Körtur

SÖNDAG
Bellman:
Ridning




Julritt

Ja idag så var ja på julritt i kvarntorp i kumla :D

Vilket var sjuuukt kul och mysigt vi var ute mellan ca 3,5-4 timmar :D helt underbart, och Loke tyckte det avr super duper kul, men nya äventyr och nya kompisar :P

Han var även hur dunderpigg som helst, och kunde inte stå still  för då var det bara damp damp damp xD
men förvörigt skötte han sig jätte bra, och ja hade träningsvärk sen hoppningen igår, men nuuu kommer jag har typ sjuuukt mkt mer träningsvärk haha kan knappt röra mig redan hur ska detta gå haha xD

men hur som helst såå SKA detta göras om för det var verkligen i min sak :D Älskar att rida ut på långritter, och specillet där man aldrig har ridit förrut :D

plus att vi stannade och fikade med glögg <3<3 så underbart mysigt!!











Bjuder på lite mobil bilder från idag :D



A thousand years

Idag följde mina småsystrar med till stallet igen. Så fick de rida lite på en skogsväg som ligger precis vid stallet. Bellman skötte sig jättebra! Det fanns även en lite stock där, så de fick hoppa några skutt var - vilket Bellman verkade gilla haha ;) Han är så snäll så, mina små systrar har väl inte riktigt koll på allt men det räckte att de drev på och höll i manen så hoppade han så snällt. Duktig ponni <3 




Sen så julpyntade vi Bellmans box lite, men det är inte helt klart, så det kommer bilder på det senare ;D




I am titanium

Camilla skrev ju lite på när vi hoppade igår, men tänkte att jag kunde skriva lite också eftersom jag också var med och tog några skutt ;) 

Som sagt var Loke jättefin! Vi hoppade lite linjer, lite studs och på volt. Han var väldigt taggad i vissa delar så fick träna mycket på att bara få honom att lyssna upp och inte bara rusa på. Ibland funkade det, ibland så gick det åt skogen haha. Men förövrigt var han superfin och hoppade grymt! 






Bellman vilade :) 



Hoppning :D

Idag red ju jag och Emma upp till Louise Brantsbergs paddock ( http://atlantico.blogg.se/ ) och hoppade Loke lite!

Jag började, och det började väl inte såå bra, lite flängigt och okontrolerat och konstiga språng xD som vanligt när ja rider honom hahha  men sen när vi kommit igång gick det jätte bra :D han hoppade riktigt fint, tog av stort och fint, men visst en del "travhäst" hopp vart det ibland men men xD

Lyssnade ganksa bra, han var dock väldigt övertaggade, vilat i typ 4 dagar, sen inte hoppat på jätte jätte länge, såå han tyckte det här var super kul :D 

Bilder kommer nog senare när Emma fixat dom :D

PUSSS

Bellman visar upp sig i sitt nya träns & bett!


Det var inte det lättaste att passa in tränset och få en bra bild på Herr Jag-kan-inte-stå-still-som-en-normal-häst! haha

Som jag trodde var bettringarna väldigt stora, men det funkar helt klart :) Fick göra nått nytt hål i tränset, men annars passade det super och jag är jättenöjd!

Passade på att jobba Bellman en liten stund från marken också, kunde inte vänta längre även fast hovslagarn inte kommit ännu haha. Sånär jag ändå tagit in och tränsat han så fick han arbeta några minuter i en av hagarna. Han skötte sig jättebra, dock så var han inte bussugen så jag longerade honom mest och det lyssnade han jättebra på! Duktig kille!
Imorgon blir det förhoppnigsvis hoppning med Camilla som hon redan skrivit, så om det blir av kommer det komma massa nya bilder och text :)
Puss,


SORRY

Förlåt för min dåliga upptadering, men har inte gjort nåt överhuvud taget med Loke på typ 1 vecka xD har inte orkat elr haft lust alls :( 

Men i morgon förhoppningsvis om det inte regnar alldeles för mkt så ska jag och Emma upp och hoppa Loke lite i en bekants paddock :D kommer bli skit kul såå hoppas verkligen vädret tilllåter!

Och på söndag ska jag förhoopningsvis iväg på en långtur på kvarntorps ridslinga med ett gäng andra, det annordnades en liten Julritt på ca 3 tim som ja tänkte vara med på :D det är transport det hänger på bara, sååå hoppas ja får låna Terese transport :P det skulle vara guld :D

det är det ja har gjort, och ska göra i helgen, så det kommer komma lite mera uppdateringar nu i helgen :D

Seee Yaaa ♥♥



Idag kom mina paket ...





Ett bett och ett träns som jag köpt till Bellman kom idag :D Ska prova det imorgon, är dock lite osäker på bettet kommer passa tyvärr då bettringarna var väääldigt stora ... men får testa ;)




RSS 2.0